I ZVANIČNO NAPUSTILI RADNA MESTA: Srpske sudije i radnici pravosuđa dali izjave u Osnovnom sudu u južnom delu Kosovske Mitrovice (VIDEO)

D. Zečević/M.Stevanović

07. 11. 2022. u 12:46

SRPSKE sudije i radnici pravosuđa dali su danas izjave u zgradi Osnovnog suda u južnom delu Kosovske Mitrovice, čime su i zvanično napustili svoja radna mesta.

И ЗВАНИЧНО НАПУСТИЛИ РАДНА МЕСТА: Српске судије и радници правосуђа дали изјаве у Основном суду у јужном делу Косовске Митровице (ВИДЕО)

Foto: D. Milovanović

Nakon primopredaje dužnosti, svojim kolegama srpske nacionalnosti obratila se i Ljiljana Stevanović, predsednica Osnovnog suda u severnom delu Kosovske Mitrovice, rekavši da je ovaj trenutak za sve zaposlene bio vrlo emotivan, u šta se ekipa "Večernjih novosti", kao jedina novinarska ekipa koja je na licu mesta propratila ovaj događaj, i uverila.

Foto: D. Milovanović

- Ovo je emotivan trenutak, to sve govori o tome koliko smo mi imali jedan profesionalni odnos, koliko smo zajednički dali, svako od nas ponaosob, svoj doprinos da zaista budemo najbolji sud. Emotivno smo ovo teško preživeli, što govori da smo kao ljudi lepo sarađivali - navela je Ljiljana Stevanović.

Foto: D. Milovanović

Kako je Stevanovićeva istakla, svi radnici srpske nacionalnosti su danas izašli iz sudova - 150 radnika pravosuđa, među kojima 20 sudija, zajedno sa ograncima u Leposaviću i Zubinom Potoku.

Foto: D. Milovanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)