TADIĆU, VI STE POSLEDNJI KOJI TREBA DA SE POZIVA NA USTAV: Oštar odgovor na tvrdnje o "izdaji nacionalnih interesa"

Novosti online

20. 08. 2022. u 16:58

DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odgovorio je na tvrdnje predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, koji je na Tviteru optužio vladino telo za južnu pokrajinu da sarađuje sa Tačijem i Kurtijem!

ТАДИЋУ, ВИ СТЕ ПОСЛЕДЊИ КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ ПОЗИВА НА УСТАВ: Оштар одговор на тврдње о издаји националних интереса

Foto: Twitter

Tadić je istakao da Petković krši Ustav, i da podriva nacionalne interese, na šta mu je direktor Kancelarije za Kim uzvratio da je upravo Aljbin Kurti u Briselu rekao da je 2010. godina najznačajnija za lažnu državu, pošto je tada doneta odluka MSP u Hagu.

- Vaša diplomatija Borise Tadiću na steroidima, kako ste je zvali, uputila je katastrofalno pitanje MSP koje je nažalost vodilo legalizaciji tzv. nezavisnosti Kosova. Bedno - napisao je Petković na Tviteru, i dodao:

- Da biste ostali na vlasti, molili ste Borise Tadiću američku administraciju da odloži priznanje Kosova posle predsedničkih izbora u Srbiji 2008. godine - svi smo čitali u Vikiliksu. Bedno!

Petković je podsetio da je u vreme Borisa Tadića Euleks počeo sa radom na Kosovu i Metohiji, kao i da su tada priznate kosovske tablice, lične karte, carinski pečat lažne države, i da je borba za KiM izmeštena iz UN.

- Niste osudili nijedan napad na Srbe poslednjih godina. Bedno! Vi ste

Borise Tadiću poslednji koji treba da se poziva na Ustav Srbije! Ostavili ste srpski narod na KiM, na prelaze doveli kosovsku policiju i carinu koji ne dozvoljavaju da naši lekovi i hrana prolaze. Zato sam naglasio ono što narod govori - na Jarinju je Tadićeva granica - zaključio je Petković.

BONUS GALERIJA: Obuka legendarne jedinice koja je oborila "nevidljivog"

BONUS VIDEO: NAŠA SVETINjA - MANASTIR VISOKI DEČANI - Od Svetog Save do granata i zaštite KFOR-a

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (85)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)