NEDELJA SA PREDSEDNIKOM: Pogledajte sa kakvim se izazovima susreo Vučić prethodnih sedam dana (VIDEO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 09:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sumirao je utiske veoma naporne nedelje koja je na izmaku, istakao neke od njemu najdražih događaja, a zatim najavio i sastanak koji ga očekuje u Briselu narednog četvrtka.

НЕДЕЉА СА ПРЕДСЕДНИКОМ: Погледајте са каквим се изазовима сусрео Вучић претходних седам дана (ВИДЕО)

Printscreen/InstagramSNS

– Ovu nedelju mnogi su iskoristili da odmore, ali za nas nema stajanja. Obezbedili smo određene količine gasnih rezervi, kako građani ne bi brinuli pred predstojeću zimu. Sa savetnikom za investicije Danilom Cicmilom analizirao sam neiskorišćene potencijale pojedinih opština i gradova Srbije. Napravili smo nekoliko konkretnih planova za privlačenje investitora, u želji da ekonomski ojačamo svaki pedalj naše zemlje. Ipak, meni najdraži događaj ove nedelje bio je susret sa našim mladim sportistima sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore. Njihova nasmejana lica, vera u snagu Srbije i nada da će moći da ostvare svoje snove znajući da njihova zemlja stoji iza njih, na kratko su uspeli da mi skrenu pažnju sa nedelje koja je pred nama – napisao je Vučić i dodao:

– U četvrtak nas očekuje naporan sastanak u Briselu, o čemu sam govorio tokom kratkog obraćanja medijima izrazivši nadu u racionalno ponašanje Prištine. Obrazložio sam i stavove Srbije po pitanju svakodnevnih provokacija iz regiona, koje su izazvale negativne reakcije naše javnosti. O ovim i drugim temama od interesa za našu zemlju govorio sam tokom gostovanja na televiziji Prva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (48)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine