"ZAPAD HUŠKA PRIŠTINU DA IZAZOVE KRVOPROLIĆE!" Šešelj upozorava na paklene planove protiv Srba - Kurti nije normalan čovek

Novosti online

05. 07. 2022. u 10:22

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je za jutarnji program TV Pink da zapadne sile huškaju albansko rukovodstvo na Kosovu i Metohiji da izazove krvoproliće.

ЗАПАД ХУШКА ПРИШТИНУ ДА ИЗАЗОВЕ КРВОПРОЛИЋЕ! Шешељ упозорава на паклене планове против Срба - Курти није нормалан човек

Foto: Printskrin TV Pink

Šešelj kaže da je cilj toga da srpski organi reda reaguju, jer Srbija ne može da mirno posmatra kako joj ubijaju narod. 

- Srbiju će to suočiti sa novim problemima. Ubeđen sam da neće bombardovati Srbiju, jer onda bi Velika Britanija rizikovala da potone u more. Sa Rusijom više nema šale. Moramo da pokazujemo da smo istinski prijatelji Rusije i da Rusija vidi da, ako ponovo stradamo, stradamo zbog nje i ona može da nas uzme u zaštitu, može da zapreti... "Ili se okanite Srba, ili ode London!" Zašto da ne ode London? Kako su otišli Hirošima i Nagasaki? Ako nemate dovoljnu silu da to sprečite, onda se okanite ćoravog posla! Sad je Rusija sila bez premca. Mislite li da bi Amerikanci reagovali da jedan Sarmat raspali po Londonu i da London potone? Neće reagovati - rekao je lider radikala.

Sa velikom silom se ne može igrati na ovaj način, kazao je Šešelj govoreći o antiruskoj politici zvaničnog Londona.

Lider SRS smatra da Aljbin Kurti nije normalan čovek i da samozvanom premijeru lažne države nije bitno koliko će Albanaca žrtvovati da ostvari svoje ciljeve.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je ranije da Albanci planiraju opšti napad na sever Kosova i Metohije najkasnije do 1. oktobra.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

DRAMATIČNO UPOZORENJE TRAMPA: Treći svetski rat bio bi gori od svih ratova u istoriji, imamo oružje kakvo do sad nije viđeno