SELAKOVIĆ O TEKSTU U "GLASU ISTRE": Nemoralni plaćenik Biber u horu mrzitelja Srbije

Novosti online

03. 07. 2022. u 23:30 >> 23:39

MINISTAR spoljnih poslova Srbije, Nikola Selaković, odgovorio je na takozvanom ekspertu Florijanu Biberu, na njegov tekst, u kome napada Aleksandra Vučića, objavljen u hrvatskim novinama Glas Istre.

СЕЛАКОВИЋ О ТЕКСТУ У ГЛАСУ ИСТРЕ: Неморални плаћеник Бибер у хору мрзитеља Србије

Nikola Selaković / Foto Igor Marinković

Odgovor prenosimo u celini:

Dok god je predsednik Aleksandar Vučić rešen da Srbija bude nezavisna i slobodna država, na njega će se svim sredstvima obrušavati raznorazni tink-tenkovi i takozvani nezavisni eksperti poput Florijana Bibera.

Sada je, nakon što je shvatio da se njegove klevete ne primaju u Srbiji, Biber odlučio da našu zemlju i predsednika Vučića blati i kleveće u hrvatskim medijima, i to, gle čuda, baš u trenutku kada se u istraživanjima javnog mnjenja ubedljiva većina građana te zemlje izjasnila za bolje odnose sa Srbijom.

Biber, po dobro oprobanom receptu "zavadi pa vladaj", sistematski radi na destabilizaciji regiona i stvaranju omraza, jer upravo je njegova misija totalitarna, i u svom perverznom osećaju više vrednosti koristi svaku priliku da ospori narodima i državama Balkana pravo na uspeh i napredak.

Foto printskrin

Florijan Biber je jedan od razloga zbog kojih je podrška građana Srbije evrointegracijama na istorijskom minimumu, pošto shvataju da u evropskoj akademskoj i političkoj zajednici postoji hor mrzitelja čija je ideja da zemlje zapadnog Balkana u EU treba da uđu pogaženog samopoštovanja i ograničene slobode, dakle kao kolonije.

Srbija i njen predsednik ne misle da je Biber bilo kakva elita, jer jasno je da je ništa drugo do nemoralni plaćenik čiji je zadatak da učestvuje javno-diplomatskoj blokadi proširenja EU.

Predsednik Vučić je za Bibera i njegove saradnike lučonoša demokratije i evropskih vrednosti. Biber i njemu slični mudraci bi, umesto o Srbiji i Vučiću, za promenu, trebalo da porazmisle o političkim i bezbednosnim problemima koji im kucaju na vrata upravo zbog decenijama negovane gluposti, oholosti i samoživosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

KINESKI RAZARAČ: Ovo je jedna od najsmrtonosnijih interkontinentalnih raketa - do Amerike može stići za 20 minuta