SELAKOVIĆ U POSETI MOSKVI: Bocan-Harčenko najavio posetu

Tanjug

07. 06. 2022. u 13:15

RUSKI ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izjavio je da je Srbija prihvatila poziv ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova šefu srpske diplomatije Nikoli Selakoviću da poseti Rusiju.

СЕЛАКОВИЋ У ПОСЕТИ МОСКВИ: Боцан-Харченко најавио посету

Foto: Tanjug

- Srbija je, s velikim zadovoljstvom i očekivanjima, prihvatila poziv ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova šefu srpske diplomatije Nikoli Selakoviću da poseti Rusiju...Predsednik je izdao instrukcije za organizovanje posete - rekao je Bocan-Harčenko za TV Rusija-24, a preneo TAS S.

Na jučerašnjem sastanku ruskog ambasadora i predsednika Srbije Aleksandra Vučića rečeno je da se očekuje da uskoro dođe do sastanka šefova srpske i ruske diplomatije Nikole Selakovića i ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, kako je saopštila pres služba predsednika Srbije.

Lavrov je i juče na konferenciji za novinare rekao da je ministra Selakovića pozvao da u najskorije vreme poseti Rusiju.

Lavrov juče nije mogao da doputuje u posetu Srbiji pošto su Severna Makedonija, Crna Gora i Bugarska zabranile prelet aviona ruske delegacije na putu za Beograd.

BONUS VIDEO - VUČIĆ U VRANjU: Predsednik obilazi Prihvatni centar za izbeglice iz Ukrajine

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila