POGLEDAJTE REAKCIJU AMBER HERD TOKOM IZRICANJA PRESUDE: Evo šta je sud odlučio (VIDEO)

Novosti online

01. 06. 2022. u 21:41

SUĐENjE između holivudskih glumaca, bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa, o kojem se neprestano pričalo poslednjih sedmica, dobilo je konačni epilog.

ПОГЛЕДАЈТЕ РЕАКЦИЈУ АМБЕР ХЕРД ТОКОМ ИЗРИЦАЊА ПРЕСУДЕ: Ево шта је суд одлучио (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/ITV News

Na suđenju povodom tužbi Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata, porota je odlučila u korist glumca po tri tačke opružnice.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku "Vašington posta" iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, preneli su američki mediji.

Sud je, takođe, odlučio u korist Herd po jednoj tački optužnice, dodelivši joj odštetu od dva miliona dolara, naveo je "Vašington post".

Bivša supruga poznatog glumca je u trenutku dok je sud izricao presudu gledala u zemlju, okružena svojim advokatima.

Dep je tužio Herd pred sudom u Virdžiniji i tom prilikom tražio 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja.

Glumac je negirao bilo kakvo zlostavljanje.

Herd je, međutim, uzvratila tužbom i tražila je kontraodštetu od 100 miliona dolara.

Proces je izavao veliku pažnju svetske javnosti, a društvene mreže postale su poligon za govor mržnje obožavatelja obe strane.

Podsetimo, Amber Heard je 2018. u Washington Postu objavila članak pod naslovom "Progovorila sam o seksualnom nasilju – i suočila se s gnevom naše kulture". Zbog tog je članka, što su pokušali da dokažu Depovi advokati, glumcu nanesena šteta zbog pogrešne slike zlostavljača koja se o njemu stvorila u delu javnosti, a zbog čega je izgubio i brojne glumačke angažmane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)