NAJSRDAČNIJE ČESTITKE I NAJBOLJE ŽELJE: Vučić primio čestitku predsednika Alžira, još jedna potvrda istorijskog prijateljstva

Tanjug

20. 04. 2022. u 11:56

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić primio je čestitku predsednika Narodne Demokratske Republike Alžir Abdelmadžida Tebuna.

НАЈСРДАЧНИЈЕ ЧЕСТИТКЕ И НАЈБОЉЕ ЖЕЉЕ: Вучић примио честитку председника Алжира, још једна потврда историјског пријатељства

Foto: P. Milošević/AP Photo/Fateh Guidoum

- Zadovoljstvo mi je da Vam, povodom ponovnog izbora za predsednika Republike Srbije, u ime naroda i Vlade Alžira, kao i u svoje ime, prenesem najsrdačnije čestitke i najbolje želje za uspeh u vršenju ove dužnosti koju Vam je na izborima poverio narod Srbije - kaže se u čestitki.

Želeo bih da ovom prilikom, navodi Tebuna, još jednom potvrdim interes za dalje jačanje istorijskih prijateljskih odnosa koji ujedinjuju naše zemlje, kao i dodatno snaženje saradnje u različitim oblastima na obostranu dobrobit prijateljskih naroda Alžira i Srbije.

- Još jednom Vam upućujem najiskrenije čestitke i najbolje želje za uspeh. Primite izraze mog najdubljeg uvažavanja i poštovanja - navodi se u čestitki alžirskog predsednika Tebuna.

BONUS VIDEO: BRUTALAN ODGOVOR VUČIĆA KURTIJU I ĐUKANOVIĆU - Važnije nam je da se zaštitimo od komaraca...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri