PALIBRK NAJAVIO: Vučić podnosi protivtužbu zbog Aleksićevih uvreda

Tanjug

19. 04. 2022. u 17:47

PRED Trećim osnovnim sudom u Beogradu danas je počelo suđenje po tužbi koju je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog povrede časti i ugleda.

ПАЛИБРК НАЈАВИО: Вучић подноси противтужбу због Алексићевих увреда

D.Milovanović

Advokat predsednika Vučića, Dragan Palibrk je rekao da je na dašanjem suđenju svoj iskaz dao Aleksić kao tužilac, a da predsednik nije došao na suđenje jer nije uredno obavešten.

- Nijedan dokaz, niti uverljiv razlog Aleksić sudu nije izneo kako bi potvdio da mu je bilo kakva šteta ,pa i nematerijalna, nastala zbog izjave mog klijenta - rekao je Palibrk.

Takođe, on je najavio da će do sledećeg ročišta podneti protivtužbu i da će predložiti sudiji da se tužba i protivtužba spoje u jedan predmet.

Palibrk je istakao da će predmet protivtužbe biti uvrede koje je Aleksić iznosio na društvenoj mreži "Tviver" na račun njegovog branjenika.

Vučićev branilac je na suđenju Aleksića pitao da li je on na "Tviter" nalogu napisao da je predsednik "lopov, lažov, kriminalac, da je sebi napunio džepove, organizator pljačke, ubica Srbije, kukavica i ostalo", na šta Aleksić nije hteo da da odgovor, kako ističe Palibrk.

Sledeće ročište je zakazano za 22. jun.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije