SINHRONIZOVANA KAMPANJA Đukanović: Krik, Marinika i očajnički potez pred izbore

Novosti online

29. 03. 2022. u 18:30 >> 18:30

ČLAN predsedništva SNS Vladimir Đukanović reagovao je povodom konferencije koju je održala Marinika Tepić, a nakon intervjua Bobana Bogdanovića koji je objavljen u Kriku.

СИНХРОНИЗОВАНА КАМПАЊА Ђукановић: Крик, Мариника и очајнички потез пред изборе

Foto AP

- Mogu da se zapitam, po toj logici, zašto nije Matinika Tepić uhapšena, zato što su njeni najbliži saradnici potvrđivali da je naručivala napimer da se prebije voditelj televizije Pančevo. To su živi ljudi potvrđivali. Njeni najbliži saradnici. Po toj logici bi bilo mnogo celishodnije da je ona uhapšena i da je Tužilaštvo pokrenulo protiv nje neki postupak. Ovako kada tri dana pred izbore dođe neki čovek koji za neverovati izjavi kako je jedan, mrtav, neki Lainović poverio njegovom najboljem prijatelju koji je takođe, mrtav, poverio ko je ubio Olivera Ivanovića, a niko to ne može da potvrdi ili demantuje, jer mrtva usta ne govore, onda je to pokazatelj kakvom se skandaloznom kampanjom služi Krik. Čim su Marinika i Aleksić odmah održali konferenciju, onda vam je jasno da je sve to naručeno pred izbore. Kampanja je sinhronizovana. Krik, navodno nezavisni portal nešto objavljuje, onda oni drže konfeneciju za štampu i zaista je jasno da je to iscenirano, a to je potez očajnika jer znaju da na izborima ništa ne mogu da urade. Jedino što su ponudili od izbornog programa su izjave Veljka Belivuka pred sudom, gde on može da laže u svoju odbranu. Tako bih im savetovao da Belivuka zvanično učlane u stranku i da mu daju funkciju pošto im je to očigledno ideolog - rekao je Đukanović i dodao:

- Jasno je da žele da naprave incidentnu situaciju pred izbore. Jasno im je da će izazivati nerede, jer su dobili nalog da to rade. Oni već pripremaju nerede kojima će pokušati nešto da izdejstvuju za sebe, da internacionalizuju. Molim samo naše birače i naše pristalice da budu potpuno smireni i da glasaju. Mi ćemo ih na izborima zaista dobiti ubedljivo jer podržavamo politiku gospodina Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati