VUČELIĆ O PONOŠU I MARINIKI: Podrazumeva se da su za NATO - šta oni mogu da ponude Srbiji?

Novosti onlajn

29. 03. 2022. u 12:08

GLAVNI i odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić gostovao je u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na televiziji Hepi.

ВУЧЕЛИЋ О ПОНОШУ И МАРИНИКИ: Подразумева се да су за НАТО - шта они могу да понуде Србији?

Foto: Printskrin

Pored ostalih tema o kojima je Govorio, Vučelić se osvrnuo i na Đilasovog kandidata Zdravka Ponoša, Mariniku Tepić i njihov stav o NATO-u. 

- Kod njih je podrazumevajuće da su za NATO. Dobio je orden jedan od stotinu-hiljadu, možda se pokvario u međuvremenu. Rat je isuviše ozbiljna stvar da bi je poverili generalima - kazao je Vučelić.

- Kome takva Evropa imponuje, Amerikancima očigledno ne. Šta oni mogu da ponude Srbiji. Niko nam ništa ne nudi, niko ne izvršava obaveze koje smo izborili. Na Kosovu su to bili uslovi prekida rata, eliminisanjem ruskog uticaja, mi gubimo jednog zagovarača rezolucije 1244, mi gubimo jednog od garanta Dejtonskog sporazuma, gubimo onog ko će staviti veto. Kako će nas primiti u EU, zajedno da budemo u granicama sa Kosovom ili u balkanskom paketu u kome će biti i Kosovo - ističe Vučelić. 

- Oni raspolažu nekim obiljem hrane, novcem, koji nikada nisu dali, jesu ulagali, ali to nije isto. Kod Vučića je dobro to što uvek govori da nije pomoć, hoćemo da platimo - naveo je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)