VUČIĆ O GASNOJ KRIZI: Od 1. maja treba da se spremamo za sledeću zimu!

Novosti onlajn

20. 03. 2022. u 12:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da, iako dolaze letnji meseci i a sa njima i manja potrošnja energenata, od 1. maja treba da se spremamo za iduću zimu, jer nas čeka teška zima.

ВУЧИЋ О ГАСНОЈ КРИЗИ: Од 1. маја треба да се спремамо за следећу зиму!

Foto AP

- Vidite Nemce, već se spremaju za iduću zimu. Od 1. maja treba da se spremimo, čeka nas teška zima - naglasio je Vučić.

Vučić je, to poručio, na pitanje da prokomentariše najavu Bugarske o prekidu uvoza ruskog gasa, i skrenuo pažnju kako nije siguran da je to sa prekidom uvoza gasa tako lako sprovesti, jer, kako kaže, nema dovoljno gasa iz Kaspijskog mora.

Najavio je da će Srbija razgovarati sa Gaspromom oko novog ugovora.

- Mi kažemo hoćemo ruski gas iz turskog toka, i mi plaćamo tranzitnu taksu. To što oni (Bugari) hoće je njihova stvar. Za nas je dobro ako može biti i drugog gasa - istakao je Vučić.

Kazao je da je teško sada, kada je krenula histerija po svetu, nemoguće racionalno razgovarati s nekim, oa je bolje da prođe neko vreme.

BONUS VIDEO: 

PREDSEDNIK ISPUNIO ŽELjU DEČAKU: Mali Laza se upoznao sa Vučićem - želi da postane inženjer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada