PONOŠ PRILAGOĐAVAO VOJSKU SRBIJE NATO STANDARDIMA! Ponosno priznao - "I po metodologiji, ustrojstvu i po nazivima!" (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 03. 2022. u 12:36

ĐILASOV kandidat za predsednika Srbije Zdravko Ponoš gostovao je u emisiji kod Jugoslava Ćosića, gde je priznao kako je srpsku vojsku prilagođavao NATO standardima.

ПОНОШ ПРИЛАГОЂАВАО ВОЈСКУ СРБИЈЕ НАТО СТАНДАРДИМА! Поносно признао -  И по методологији, устројству и по називима! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/ Detektor laži

- Ja sam personifikacija svođenja vojske u razumne okvire! I ja bih otvorio kancelariju NATO-a u Ministarstvu odbrane!"

Na pitanje da li je srpsku vojsku prilagođavao NATO standardima, Ponoš je priznao da to jeste bila njegova namera:

- Da! I po metodologiji, ustrojstvu i po nazivima! - rekao je on. 

"Tadić je u pravu, unapređen sam preko reda"

Ponoš je takođe priznao i da je unapređen preko reda. 

- Jeste li preskakali stepenice u karijeri kako biste bili postavljeni za načelnika Generalštaba? - glasilo je pitanje Ćosića.

- Ne može to u vojsci da se preskače, može neko da vas unapredi preko reda! Ja nisam imao šta da preskačem! - rekao je Ponoš.

"Vojska danas bolja nego ikad"

Komentarisao je i trenutnu opremljenost Vojske Srbije: 

- Mislim da je vojska danas bolje opremljena, ova vlast je u ovih 10 godina dosta uložila u opremanje vojske i ja im čestitam! Investirano je solidno i u plate i u stambeno zbrinjavanje! Vojni budžet je dobar! - naveo je Tvita. 

Ne poznaje zakon koji je opozicija zahtevala

- Ovaj čovek - rekao je Ponoš misleći na Vučića - sad prilikom svakog javnog nastupa, to mu je sad nekakav mod u koji je ušao, naglašava da li se obraća kao šef stranke ili šef države! Na štza to liči?  - rekao je Ponoš, dok je predsednik Vučić na jednom od obraćanja iz Predsedništva Srbije istakao da zbog zakona mora da razgraniči način obraćanja, i istakne da se obraća kao predsednik države, a ne kao predsednik Srpske napredne stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja