ZA NJEGA SU NATO AGRESORI CIVILIZOVANI: Profesor koji je cinkario Đokovića licemerno lamentira nad sudbinom Ukrajinaca

Novosti online

02. 03. 2022. u 15:47

NEKADAŠNjI državni sekretar i vanredni profesor Fizičkog fakulteta Ivan Videnović danas je, poredeći Ukrajinu i agresiju na SR Jugoslaviju, na ciničan način pljunuo na žrtve NATO bombardovanja.

ЗА ЊЕГА СУ НАТО АГРЕСОРИ ЦИВИЛИЗОВАНИ: Професор који је цинкарио Ђоковића лицемерно ламентира над судбином Украјинаца

Foto: Z. Jovanović/Fizički fakultet

- Kad je 1999. "nama, ah, bilo najteže", mi smo znali da imamo posla s civilizovanim neprijateljem, koji neće namerno gađati stambena naselja. Zato smo danju išli na posao i sedeli u kafićima, a noću zajebali skloništa i ostajali u stanovima. Ukrajinci nisu te sreće. Ni Sarajlije - napisao je Videnović na Tviteru.

Za Videnovića je "civilizovan neprijatelj" onaj koji je ubio Milicu Rakić, bez odobrenja Saveta bezbednosti bombardovao i zasipao osiromašenim uranijumom jednu suverenu zemlju.

Videnović je izazvao podsmeh srpskih tviteraša kada je upravi turnira Vimbldon "cinkario" Novaka Đokovića zbog psovanja.

- Hej Vimbldon, da li znate da svuda po srpskim medijima i tviteru piše da je vaš vrhunski sportista vikao oralno-seksualne sadržaje publici - napisao je Videnović tada.

Videnović je poznat i po tome da za njega ćirilica predstavlja pismo mržnje, uvreda i psovki.

- Ćirilica je postala pismo mržnje. Većina uvreda, psovki i pretnji na mrežama dolaze pisane ćirilicom. Osramoćenih predaka, istorije i vojničke časti, na red za sramotu došla je ćirilica - napisao je Videnović na Tviteru.

BONUS VIDEO: RUSKI KOMANDOS O BORBI SA DESNIM SEKTOROM - "Predali su se, veliki pozdrav građanima Rusiji!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)