HISTERIJA PROTIV SRBIJE! Vučić o lažnim vestima koje su se pojavile u medijima

Novosti online

28. 02. 2022. u 11:47 >> 11:49

ALEKSANDAR Vučić, predsednik Srbije, govorio je o izmišljenim vestima i napadima na Srbiju.

ХИСТЕРИЈА ПРОТИВ СРБИЈЕ! Вучић о лажним вестима које су се појавиле у медијима

Foto: Tanjug

- Za mene su prethodni dani bukvalno kao noćna mora, najteži u mom profesionalnom radu. Drago mi je da to drugi ljudi ne osećaju. Prihvatio sam sve kritike, primedbe, pritiske.. Čak ni u Briselu 2013. godine, kada je bilo veoma, veoma teško, nije bilo kao sada.

- Tu histeriju protiv našem zemlje mogli ste da vidite i juče, izmišljenom avionu sa Patruševim, vešću da ne podržavamo teritorijalni integritet Ukrajine… Situacija je užasno teška.. Mislim da je to Laušević nekada rekao "Godina prođe, dan nikad". Ostario sam u prethodna tri dana, kao u prethodnih deset godina - istakao je Vučić.

Predsednik se još jednom osvrnuo na "hibridni rat protiv Srbije".

- Stvarno mislite da se svi raduju uspehu Srbije. Srbija dvostruko se brže razvija, jača vojsku... Njima fokus uopšte nije na Ukrajini, ona im je usputna, koriste je kao povod napada na Srbiju. Mislite da će da nam čestitaju što imamo Klinički centar bolji nego Zagreb i Ljubljana... Sa tim lažima za avion sa Petruševim, onda kažu ja sam rekao da je to neproverena informacija. Svaka laž protiv Srbije im je dozvoljena. Srbija je naučila da je gazite. Srbija je za poštovanje međunarodnog prava i poštuje teritorijalni integritet, Srbija je to osetila.

BONUS VIDEO - HAOS U HARKOVU: Tuča u redovima za hranu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona