KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MARINIKE: Palma reagovao na nove optužbe za podvođenje maloletnica izrečene na televiziji N1

V. N.

12. 02. 2022. u 11:13

LIDER Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podneo je juče krivičnu prijavu protiv potpredsednice SSP Marinike Tepić Osnovnom sudu u Jagodini zbog povrede ugleda i časti.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ МАРИНИКЕ: Палма реаговао на нове оптужбе за подвођење малолетница изречене на телевизији Н1

Foto N. Skenderija / Tanjug

Reč je o navodima koje je Tepićeva iznela u dokumentarnom filmu "Junaci doba zlog", emitovanog na TV N1 u kom Markovića dovodi u vezu sa seksualnim zlostavljanjem i podvođenjem maloletnice, navedeno je u saopštenju gradske uprave Jagodine.

Tepićeva je u toj emisiji izjavila, podseća se, da je jedna devojka januara 2019. godine u jednom od stanova u Jagodini, koji su navodno služili za podvođenje, bila toliko seksualno zlostavljana da je završila u bolnici, što je Tepićeva saznala od jednog policijskog službenika.

- Tepićeva je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom - izjavio je Marković, i naglasio da je Opšta bolnica u Jagodini saopštila da takvog slučaja nije bilo, kao i da to nije moguće prikriti imajući u vidu stroge procedure.

On je dodao da je podneo još jedan podnesak protiv predsednice SSP u Jagodini Katarine Jokić u kojoj je, kako je rekao, tražio veštačenje njenog zdravstvenog stanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a