NOVE REAKCIJE NA SRAMAN FILM O ANI BRNABIĆ: Pljušte tvitovi naprednjaka

Novosti onlajn

20. 01. 2022. u 15:15

NA televiziji N1 prikazan je sraman film o premijerki Srbije Ani Brnabić pod naslovom "Junaci doba zlog" a reakcije na isti izneli su članovi Srpske napredne stranke.

НОВЕ РЕАКЦИЈЕ НА СРАМАН ФИЛМ О АНИ БРНАБИЋ: Пљуште твитови напредњака

Foto: Printskrin/RTS

Povodom sramnog filma oglasila  se i premijerka Ana Brnabić na svom tviter nalogu.

- Uvek ću biti ponosna što sam bila uz @avucic i na ono što smo zajedno uradili – puteve, eUpravu, radna mesta, škole, nove bolnice, muzeje, NT parkove... A ovo je svedočanstvo o vama i onome što vi radite. Nažalost i primer brutalnog minimiziranja zla konc logora i žrtava fašizma - napisala je Brnabićeva.

Potpredsednik GO SNS Vladimir Orlić kaže da "ima i drugih bednika, podlih i prljavih ljudi, spremnih da najodvratnije stvari izgovore o svojoj državi, samo zato što joj je na čelu Vučić - a ne oni."

Nevena Đurić: Najodvratnije od najodvratnijih. Sve sa Đilasovih medijskih glasila, a on je pasionirani ljubitelj ovakvih gadosti koje zdrav razum ne može da smisli! Kao što, zdrav razum, ne preti vešalima na Terazijama, ne spaljuju knjige, ne naziva svoj narod genocidnim! Bolesno i morbidno!

Sandra Božić: Normalnog čoveka do gađenja dovodi vaša monstruozna relativizacija genocida i fašističkih zverstava! I to se usudi da kaže saučesnik šiptarskih terorista koji je “samo radeći svoj posao” omogućio tzv.nezavisnost! Ni obraza ni savesti ni pameti! Ali zato su vam puni džepovi!

Narodni poslanik Đorđe Todorović navodi da "lopuže kojima je besnilo mozak pojelo znaju da dok se narod pita više nikada neće ponovo uništavati Srbiju."

Đorđe Dabić je napisao: "Dokle ćete da idete bolesnici tajkunski, imate li ikakve mere u vašim prljavim idejama da se vratite na vlast i državnu kasu? Malo jedan Sautempton?"

Marko Mladenović: "Iako imaš svu slobodu pa pričaš i lažeš šta hoćeš, ovo je stvarno mnogo. I neumesno. Srbija nije logor,slobodna je zemlja,radiš šta hoćeš jer si slobodan čovek,jeste da si malo bolestan u mozak,ali dobro,postoje ustanove gde se ta bolest leči.Osim tvoje mržnje prema Ani.To je večno."

Jelena Žerić: Želim da javno dam punu podršku Ani Brnabić, ali i da osudim svaku sekundu iz ove sramotne emisije koju su proizveli nazovi političari, mrzitelji Srbije, najgori licemeri i lopovi. Ni za ulicu više niste. Možda za kanalizaciju samo.

Jelena Obradović: Ovo jezivo poređenje sa premijerkom su rezultat Đilasove mržnje, nemoći i projekcija njegove bolesne podsvesti u kojoj mu je sejanje smrti izraz pogleda na svet. To zlo koje Đilas priželjkuje nikada više neće videti Srbiji. Srbija to više neće dozvoliti.

Milica Nikolić: Jeziv je način na koji su uništavali Srbiju, a još jezivije ovo što rade danas. Kada pomislimo da smo im svako nedelo videli i svaku gadost čuli, eto ih da govore o logorima. A onda govore o odgovornosti oni koji ne znaju ni šta je. Pa imate li bar malo razuma, bestidnici?!

Ivana Nikolić: Vi, koji ste uništili živote ljudima upoređujete Srbiju sa logorom. Svako normalan i pristojan i svako ko poštuje državu i voli svoju zemlju osudiće ovo vaše sramno ponašanje. Ovo je vama svojstveno, isto kao što ste prepoznatljivi po tome da Srbe nazivate genocidnim narodom.

Olja Petrović: Vi Srbiju poredite sa logorom?Pa vi ste zarobljeni u vašim lažima i manipulacijama jer ne možete da obmanete narod. Vi ste zlo koje prati mašinski mozak!Sigurno vam je pozajmio svoju literaturu za ovaj zadatak i debelo platio. Pristojna Srbija ide napred i narod je time ponosan.

Nemanja Joksimović: Bolesni umovi Đilasove i Šolakove mašinerije uspeli su da prevaziđu sami sebe u svom novom "filmskom ostvarenju", upoređujući premijerku, Vladu i sve nas koji ne mislimo kao oni sa radnicima u nacističkom logoru. Pa nismo mi palili knjige kao nacisti, već vi, bando lopovska.

Dejan Kesar: Kada mislite da tajkuni i propalice ne mogu nize da padnu,oni vas brzo razuvere. Vi upoređujete logor sa danasnjim vremenom?Vi koji ste od Srbije do 2012.godine napravili zemlju nesrecnih i ponizenih ljudi.Podrska za Anu Brnabic,koja svaki dan pokazuje kako se bori za Srbiju!

Zoran Tomić: Od mašinskog mozga drugačije se ne očekuje...i dalje mu je aktuelna literatura iz Nacističke Nemačke na stolu, još od lupanja u šerpe...Ovo je slika i prilika njihovih mozgova i projekcija Srbije koju bi da prave, a druge za to da okrive. Normalna i pristojna Srbija ovo osuđuje.

Ana Beloica: Dokle će više ljudi koji su Srbiju doveli do ruba propasti da pljuju sve one koji se za nju bore?! Odakle vam pravo da vređate nečiju sestru, ćerku, unuku, bilo koga?! Neko će reći iz nemoći, a ja kažem da takve stvari u Srbiji više ne smemo da dozvolimo!

Miloš Terzić: Ovo je slika i prilika "medija" pod kontrolom Dragana Đilasa, koji Srbiju upoređuju sa logorom, a za srpski narod smatraju da je genocidan. Srbija se gnuša i osuđuje ovakve laži i uvrede koje je izrekao Borko Stefanović. Puna podrška našoj

@anabrnabic za sve što radi za Srbiju!

Bojana Radaković: Jasno je da od političkog programa imate samo mržnju i laž, a nakon vaše vladavine ostala nam je opljačkana i razorena Srbija. Ne znam šta je jezivije: to što ste najavljivali da ćete sve da nas strpate u logore ili što Srbiju predstavljate kao konc logor?! Mnogo ste bre bolesni!

BONUS VIDEO:

ORILA SE PESMA: Plivanje za časni krst na Savskom jezeru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024