SAD JE SVE JASNO: Kurti se poziva na Jeremića i Đilasa kao argument protiv referenduma na KiM (FOTO)

Novosti online

14. 01. 2022. u 19:55

TAKOZVANI kosovski premijer Aljbin Kurti zajedno sa Vjosom Osmani koji ne dozvoljava Srbima na Kosovu i Metohiji da učestvuju na referendumu, opravdanje i alibi za takvu svoju odluku našao je kod Vuka Jeremića i Dragana Đilasa!

САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО: Курти се позива на Јеремића и Ђиласа као аргумент против референдума на КиМ (ФОТО)

Foto: EPA

Naime, on se u današnjem saopštenju protiv održavanja referenduma direktno pozvao na mišljenje Međunarodnog suda pravde u Hagu koji je 2010. godine doneo odluku da je takozvana kosovska nezavisnost u skladu sa međunarodnim pravom!

Upravo ono mišljenje koje je albanskim političarima na tacni dao Vuk Jeremić kada je amaterski podneo zahtev za izjašnjavanje i nepripremljeni podnesak pred Međunarodnim sudom pravde. 

Taj potez Jeremića, Tadića i Đilasa kosovski političari i dan danas koriste kao glavni argument protiv Beograda i srpskog naroda i ne prođe dan da se na njega ne pozovu.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)