VUČIĆ O NAPADIMA IZ PRIŠTINE: Nemam problem što nas kritikuju, verujem da rezultati i rad uvek pobeđuju

Tanjug

27. 12. 2021. u 13:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, povodom tvrdnji Prištine da je Srbija kriva za nestanak struje na Kosovu i Metohiji, istakao je danas da nema problem s tim što ga kritukuje za šta i ko god stigne.

ВУЧИЋ О НАПАДИМА ИЗ ПРИШТИНЕ: Немам проблем што нас критикују, верујем да резултати и рад увек побеђују

Foto: Tanjug

Vučić je, u Novom Pazaru, na konstataciju novinara da se u proteklih osam godina u srpskim sredinama na KiM ulagalo i gradilo kao nikada pre i pitanje da li misli da je to jedan od razloga zašto su on i predstavnici kosovskih Srba napadani od strane Prištine, ukazao da je video da je kriv i za nestašicu struje.

Na pitanje da li i koji je plan koji opozicija u Srbiji ima po pitanju KiM, rekao je da je jedini njihov plan kako streljati, ubiti, utopiti Aleksandra Vučića... Suditi svima oko njega.

- To je glavni plan i za KiM - istakao je on.

Vučić je ukazao da je pakistanski premijer Imran Kan na društvenim mrežama postavio lep zapis, a to je da "ako hoćeš da izbegneš kritiku moraš da ne govoriš ništa, ne radiš ništa, ili budeš ništa".

- Nemam problem s tim da nas kritikuju za šta i ko god stigne, jer verujem da rezultati i rad uvek pobeđuju - zaključio je on.

BONUS VIDEO - Vučić u Sjenici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!