POTVRĐENO PISANJE "NOVOSTI": U Tirani ekstremisti spremaju proteste protiv Vučića (FOTO)

Novosti online

20. 12. 2021. u 15:39

ALBANSKI ekstremisti, uz obilatu pomoć političara sa Kosova, spremili su proteste protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji boravi u Tirani u okviru inicijative "Otvoreni Balkan". Oni su montirali i binu za demonstrante u centru Tirane - saznaju "Novosti".

ПОТВРЂЕНО ПИСАЊЕ НОВОСТИ: У Тирани екстремисти спремају протесте против Вучића (ФОТО)

Foto: Novosti

Prema našim izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Saljija Beriše.

Naši dobro obavešteni sagovornici tvrde da je Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Foto: Novosti

Kako prenose albanski mediji, protest kreće u 16 časova, a oko 600 policajaca nalazi se na terenu.

Foto: Printskrin/Newsbomb

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!