PREMIJERKA BRNABIĆ: Radimo na izmeni Zakona o eksproprijaciji do četvrtka

Tanjug

07. 12. 2021. u 18:08

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se radi na tome da se Zakon o eksproprijaciji izmeni do sednice Vlade Srbije u četvrtak i naglasila da taj zakon nema veze sa projektom Rio Tinto niti bilo kojim pojedinačnim projektom.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: Радимо на измени Закона о експропријацији до четвртка

Foto: Tanjug

Brnabić je u Nišu rekla da Ministarstvo finansija radi na izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.

- Produžiće rokove, ali je važno da razgovaraju sa Nacionalnim konvetom i svima ostalima koji su imali komentare ili zamerke na taj zakon kako bismo pokušali do sednice vlade u četvrtak da promenimo taj zakon u skladu sa onim što je rekao i naložio predsednik Aleksandar Vučić - navela je Brnabić.

Ona je dodala da se nada da će onda ljudi biti sigurniji i bezbedniji i videti da taj zakon, kako je rekla, nema nikakve veze sa projektom Rio Tinto niti bilo kojim pojedinačnim projektom, "već samo sa efikasnom realizacijom javnih kapitalnih investicija u puteve i železničku infrastrukturu".

Brnabić je u Nišu učestvovala u "Dijalogu sa mladima", koji je organizovala Krovna organizacija mladih Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

NEĆU UMRETI DOK LUKA NE DOĐE Dončićev deda sa KiM želi samo jedno - otkrio više i o poreklu porodice (VIDEO)