NEBOJŠA STEFANOVIĆ O PROTESTIMA I BLOKADAMA: Dok Đilas pokušava da blokira Srbiju, Aleksandar Vučić je u Loznici sa narodom

Novosti online

04. 12. 2021. u 15:45

POVODOM današnjih protesta i blokada širom Srbije oghglasio se i potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović.

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ О ПРОТЕСТИМА И БЛОКАДАМА: Док Ђилас покушава да блокира Србију, Александар Вучић је у Лозници са народом

Foto ATA Images

On je poručio da "Blokada mostova, auto-puteva, saobraćajnica i paralisanje života u Beogradu i drugim gradovima u Srbiji nije način za bilo kakvo izražavanje mišljenja, već je grubo kršenje prava najvećeg dela građana. Oni su i danas prinuđeni da trpe, dok Dragan Đilas i svi njemu slični pokušavaju da, mimo volje naroda, izazovu nestabilnost zemlje i da se vrate na vlast po svaku cenu."

- I ranije su pokazali da im u toj njihovoj nameri ništa nije sveto i da su spremni na sve, a vidim da im i danas opet aplaudiraju osvedočeni "prijatelji Srbije" iz regiona. Dok Đilas pokušava da blokira Srbiju, da joj  nalepi etiketu neofašističke i prizove haos na ulicama, Aleksandar Vučić je i danas u Loznici sa narodom. Istim onim narodom zbog kog  Đilas navodno stoji na čelu blokada u Beogradu - saopštio je Stefanović.

- I to već dovoljno govori sve. Baš kao što je i posle danasnjih blokada jasno da ubedljiva većina Srbije ne podržava Đilasovu politiku i ovakve postupke, koji mogu samo i jedino da nanesu štetu i našem narodu i našoj zemlji - dodao je Stefanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri