SINIŠA MALI SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Na računu u Trezoru jutros smo imali 370 milijardi dinara, SNS vodi odgovornu ekonomsku politiku

Novosti online

26. 11. 2021. u 18:09

FUNKCIONER SNS Siniša Mali poručio je danas, na skupu SNS na kome su predstavljena programska načela naprednjaka, da SNS vodi odgovornu ekonomsku politiku u čijem je centru čovek i podizanje životnog standarda građana Srbije.

СИНИША МАЛИ САОПШТИО СЈАЈНЕ ВЕСТИ: На рачуну у Трезору јутрос смо имали 370 милијарди динара, СНС води одговорну економску политику

Foto: J.I.

Mali je rekao će pre kraja godine prosečna plata biti veća od 600 evra, kao i da će biti dostignut cilj da prosečna plata do kraja 2025. dostigne 900 evra, a penzije 440 evra.

Siniša Mali je rekao da je Srbija na dobrom putu da ispuni cilj i da će Srbija ove godine imati rast BDP -a veći od sedam odsto.

- Na računu u Trezoru jutros smo imali 370 milijardi dinara - rekao je Mali i dodao da je prethodna vlast ostavila aktuelnoj vlasti samo 8,5 milijardi na računu, to jest zemlju pred bankrotom.

Ako govorimo o ekonomskoj politici SNS i Srbije, govorimo o snovima jednog čoveka Aleksandra Vučić koji je imao san da od uništene, razorene i slabe Srbije napravi ekonomskog lidera u reigonu, istakao je Mali i dodao je Vučić uspeo u tome.

Napomenuo je Mali da je u osnovi svake uspešne politike i jaka ekonomija i da nema nijedna politike ako nemate čime da je sprovodite.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!