VUČIĆ: Kada bih izašao iz stranke, dobio bih još više glasova

Tanjug

24. 11. 2021. u 13:00

PREDSEDNIK Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je, na pitanje N1 da li će u subotu na Skupštini SNS-a dati ostavku na mesto predsednika stranke, da bi ako bi na predsedničke izbore izašao kao nezavisni kandidat dobio još više glasova.

ВУЧИЋ: Када бих изашао из странке, добио бих још више гласова

Foto: Tanjug

Na pitanje da li će u subotu dati ostavku na mesto predsednika SNS-a kao što je to uradio njegov prethodnik Tomislav Nikolić, Vučić je rekao da ne razume zašto se pojedini toliko bave time.

- Ne bih se toliko radovao, jer posle mene ovako lošeg o kome toliko loših stvari govorite moraće da dođe neko bolji, jer ne može gori. Što onda toliko navijate za to, jer će doći mnogo bolji, a ne lošiji. Tek onda ovi vaši ne mogu da dođu na vlast - odgovorio je Vučić novinarki N1.

Istakao je da ga partijska pitanja ne interesuju dok ne prođe susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Kada bih vam rekao koliko bih glasova dobio samo da se odreknem političke partije i da kažem da idem na neke izbore, na kojima narod neposredno glasa, kao nezavisni kandidat... Ni sami ne biste verovali koliko ljudi podržava i poštuje ono što radim, čak i iz onih stranaka koje govore najgore o meni svakog dana. Ali, to je neka druga vrsta partijske politike koja me ne interesuje ili bar me ne interesuje do Skupštine SNS-a - naveo je Vučić.

Kaže da će SNS imati aktivnosti oko skupštine stranke i u petak i subotu, pošto će imati plenume i forume.

Vučić je dodao da će se, na primer, u petak predstavljati programi, a da će prethodno biti održano 10 plenarnih sednica i slično.

BONUS VIDEO: KINA SPAJA SRBIJU I MAĐARSKU: Bratska saradnja biće krunisana brzom prugom

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri