OD ČEGA JE PREMINUO MUAMER ZUKORLIĆ: Muftiji pozlilo na predavanju - pokušana reanimacija

N.K.

06. 11. 2021. u 14:38

MUAMER Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji preminuo je.

ОД ЧЕГА ЈЕ ПРЕМИНУО МУАМЕР ЗУКОРЛИЋ: Муфтији позлило на предавању - покушана реанимација

Foto N. Skenderija

Prema nezvaničnim informacijama, Zukorliću je pozlilo dok je držao predavanje na Fakultetu za islamske studije.

Pretpostavlja se da je doživeo srčani udar, pokušana je reanimacija, ali bezuspešno.

Podsetimo, osnovnu školu Muamer Zukorlić je završio u selu Ribariće kod Tutina, a zatim u Sarajevu Gazi Husrev-begovu medresu. U Konstantini u Alžiru je 1993. godine završio Islamski fakultet, odsek šerijatsko pravo a post-diplomske studije u Libanu.

Ima dve supruge, koje žive odvojeno sa svojom decom — Umeja u stanu, a Elma u kući u centru Novog Pazara. Za sobom je ostavio sedmoro dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (6)

ZVERSKI PRETUČEN: Tragična smrt našeg velikog glumca - mislili da je Rom, nisu ga prepoznali! On potom tražio da ih ne gone krivično