VANDALIZAM U NOVOM SADU: Razbijeno staklo na prostorijama Mesnog odbora SNS - Privedena dvojica osumnjičenih

Tanjug

04. 11. 2021. u 08:52 >> 11:10

U SLUŽBENE prostorije PI Stari Grad su pristupili Cvijetić Mladen (1999) iz mesta Bogava, opština Despotovac, i Đurić Srđan (1998) iz mesta Slepčević, opština Šabac, i prijavili da su oko dva časa u Novom Sadu, u Ulici Ilije Birčanina 27, razbili stakleni portal na prostorijama Srpske Napredne Stranke.

ВАНДАЛИЗАМ У НОВОМ САДУ: Разбијено стакло на просторијама Месног одбора СНС - Приведена двојица осумњичених

Foto: Novosti

Utvrđeno je da su pomenuti bacili po jednu ciglu na prostorije mesnog odbora SNS i polomili stakleni portal dimenzije 120 x 160 cm - saopšteno je iz novosadske policije.


Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad saopštio je ranije da je noćas, oko dva sata posle ponoći, razbijeno staklo na prostorijama Mesnog odbora Srpske napredne stranke na Novoj Detelinari.

Kako je navedeno, brzom intervencijom policije privedena su dvojica osumnjičenih za taj vandalizam.

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije je osudio taj napad i poručio da ih ni taj, kao ni mnogi prethodni incidenti, neće sprečiti u borbi za bolji i lepši Novi Sad i za bolju i jaču Srbiju.

- Svesni smo da će, kako se bliže aprilski izbori, ovakvih primitivnih izliva besa, zbog gotovo nikakve podrške u narodu protivnika sadašnje vlasti, biti sve više - navodi Gradski odbor SNS Novi Sad i ističe da bi organizatori i počinioci takvih dela trebalo da znaju da je prošlo vreme kada se vandalizmom dolazilo na vlast u Srbiji.

- Uostalom, građani se dobro sećaju da se ulični prevrat poslednji put završio krađom umetničkih dela i paljenjem Skupštine, pljačkaškim privatizacijama, tajkunizacijom i kriminalizacijom Srbije - dodaje se u saopštenju.

Foto: Novosti

Naglašava se da onima, koji u usijanim glavama razmišljaju o sličnom načinu promene vlasti, Srpska napredna stranka poručuje da se dobro pripreme za aprilske izbore i da nikakvi izgovori za bojkot ne postoje.

Gradski odbor SNS Novi Sad ukazuje da su izbori, a ne razbijanje i rušenje, jedini način dolaska na vlast u Srbiji i da se uništavanjem prostorija političkih protivnika ne pridobija poverenje građana.

Naglašava se da će na primitivizam pojedinih političkih protivnika Srpska napredna stranka uvek odgovarati još većom borbom funkcionera, članstva i simpatizera za bolji i jači Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?