NAPREDNJACI ODGOVORILI BULATOVIĆU: Pokušava lažni poljoprivrednik da se predstavi kao "prepošteni" seljak

Novosti online

01. 11. 2021. u 16:40

ČLANOVI Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanici reagovali su na nove optužbe Dejana Bulatović iz SSP na vlast.

НАПРЕДЊАЦИ ОДГОВОРИЛИ БУЛАТОВИЋУ: Покушава лажни пољопривредник да се представи као препоштени сељак

Foto: Printskrin

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Dejan Kesar tvrdi da je "za vreme politike DS zdravstveni sistem bio na poslednjem mestu u Evropi".

- Satelit Multikom stranke, patrljak nekadašnjeg žutog preduzeća,  pokazao je danas da svi okupljeni oko bivšeg tajkunskog režima nemaju ni trunku dostojanstva. Njihov performans za tajkunske medije koji se štampaju negde u Hrvatskoj, ima isključivo za cilj da se opravdaju fiktivne pozajmice najpoznatijeg žutog tajkuna Dragana Đilasa. Osim što svakodnevno preko svojih medija sprovode najbrutalniju kampanju protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice, danas su na udaru najgorih nalaze zdravstveni sistem i lekari koji se svakodnevno bore za život svih građana ove zemlje. Za vreme njihove lopovske politike naš zdravstveni sistem se nalazio na poslednjem mestu u Evropi, a danas na najbolji način može da pruži medicinsku zaštitu svakom građaninu Republike Srbije - kaže Kesar.

Foto: Novosti

On podseća na uspehe vlasti u borbi protiv korone.

- Ozbiljna i odgovorna politika Aleksandra Vučića je obezbedila četiri vrste vakcina, kao retko koja država u Evropi. Baš ta politika je za naše građane obezbedila tri nove kovid bolnice, koje su izgrađene u rekordnom roku i svakim danom još snažnije radi na tome da naš zdravstveni sistem bude moderniji, jači i bolji. U vreme štetočinske vlasti koju je predvodila zajednička stranka tajkuna i secikesa, Srbija je posedovala jedva pola Kliničkog centra, a danas možemo da se ponosimo novim u Nišu i radimo na modernizaciji ostalih Kliničkih centara u Srbiji. Sramotno je što nas napadaju oni koji su nam obećavali da ćemo zbog njihovog ugleda u Evropi dobiti vakcine, a onda nas po ko zna koji put besomučno slagali. I ne da nisu obezbedili nijednu vakcinu, nego su brže - bolje potrčali da prime vakcinu koju je obezbedio Aleksandar Vučić - navodi on.

Kesar je podsetio da je narod pokazao šta misli o propaloj politici DS.

- Govorimo o ljudima koji su tokom vandrednog stanja, uništili pozdrav za lekare koji se nalaze na prvoj liniji odbrane od koronavirusa već skoro dve godine, virus koristili za svoju političku promociju i kao platformu da još jednom sramno napadnu Aleksandra Vučića i sve koji se svakodnevno bore za zdravlje građana Srbije. O tome šta narod misli za propalu politiku Demokratske stranke i njihove "slobodne" grupe dokonih figura koje umišljaju da su nekakva "skupština", govore i istraživanja koja pokazuju da se danas nalaze na nivou statističke greške. Narod nije zaboravio besomučno pljačkanje Srbije, zatvaranje fabrika i radnih mesta i svakodnevno ponižavanje države. Nismo zaboravili  da su svoju stranku koristili kao privatno preduzeće čiji je jedini program bio kako ukrasti što više i tim novcem kupiti stanove, lokale i najskuplje automobile. Danas Srbija na celu sa Aleksandrom Vučićem jeste moderna, jaka, finansijski stabilna zemlja. Zemlja koja može da se pohvali većim platama i penzijama, boljim životnim standardom. Zato svi zajedno moramo da izađemo na predstojeće izbore i da predstavnicima bivšeg tajkunskog režima pokažemo gde im je mesto. Na političkoj deponiji, u večitom sramu i preziru koji su svojim nedelima zaslužili - naveo je on.

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Zoran Tomić podseća na neuspehe koje je DS imala dok je bila na vlasti.

- Multikom imperija nudi "rešenje", "istinu" za građane Srbije i vredne seljake?! Ovo je početak dobrog vica i pokušaj još jednog lošeg performansa Multikom imperije Dragana Đilasa da zamaže oči građanima Srbije i širi svoju mrežu laži. Kažu da se brinu za položaj poljoprivrede i poljoprivrednika? Jedini poljoprivrednik za koga Dragan Đilas brine jeste njegov posilni Bulatović, od koga je preko "pozajmice" od 50 hiljada evra kupio stranku, jer 10.000 potpisa nije u stanju da skupi. Pored toga, ovo mu dođe i jeftinije. Tajkunski poslušnici su uvek bili jeftina roba. Baš briga Dragana Đilasa za poljoprivrednike, jer da ga je briga prvo ne bi upropastio PKB koji je nekada bio naš gigant, niti bi mu smetalo što danas ima strateškog partnera i radi. Ne bi Đilas ni uništio IMT i fabriku motora Rakovica, niti bi vrištao kad god država potraži strateškog partnera.

U vreme Dragana Đilasa prosečna zarada u Srbiji bila je tek nešto iznad 300 evra, a do kraja ove godine biće 618 evra. Inflacija je u tajkunsko vreme bila dvocifrena, a danas oko 3%, čak i manja nego u EU. U vreme Dragana Đilasa fabrike su katančene, a danas se otvaraju i ulaže se u razvoj infrastrukture, ekonomije, kulture, sporta i poljoprivrede. Ako su zaboravili, sa zadovoljstvom ćemo ih podsetiti na sve ovo: ne mogu narod da prevare, internet je prepun informacija i slika iz vremena njihove pljačke. Žuti tajkuni optužuju državu za bilo šta? Pričaju, očigledno, o vremenu kad su oni gospodarili Srbijom i krojili crnu sudbinu svima. Mentalno zaglavljeni u tom periodu, takvi nisu u stanju ni da razmišljaju drugačije.

Zaboravili su uposlenici Multikom imperije da u njihovo vreme niti je bilo robnih rezervi, niti je država radila da zaštiti životni standard građana. Moraju da prestanu da uče ekonomsku doktrinu Dragana Đilasa i Envera Hodže, konačno da shvate da svetsko tržište utiče na kretanje cena robe, pa i u poljoprivredi, i da i cene energenata utiču značajno. Zato danas država ugovara najpovoljnije cene za energente, stabilnost i diverzifikaciju u snabdevanju, jer je interes građana najbitniji a ne tajkunski džep kao kod Đilasa. Neka se Multikom imperija ne brine, snabdevanje energentima biće i dalje stabilno i po najpovoljnijim uslovima, subvencije i pomoć poljoprivredi biće još veća. Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić obezbediće nova tržišta za plasman naših proizvoda, a ne besomučno čerupanje naših sirovina, kao u vreme Dragana Đilasa. O uspehu govori i rast privrede, koji će ove godine biti 7,5%, a u vreme Đilasa imali smo pad i negativne vrednosti. Uostalom, građani sve jasno vide, pa neka Đilas izađe na izbore, ponudi rešenje i neka se izmeri, ako uopšte sme. Odgovor znamo, a zna ga i on. Otud i kukavičluk prljave kampanje koju protiv države vodi. Ništa bolje od toga taj - niti zna, niti sme - naveo je on.

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Nemanja Joksimović kaže da Dejan Bulatović treba da se zahvali Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije što su omogućili veliku pomoć za razvoj poljoprivrede.

- Današnja tragikomična konferencija Đilasovog uposlenika Dejana Bulatovića još jednom pokazuje da Multikom stranka puca po šavovima.

Umesto da se zahvali predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije što su omogućili veliku pomoć za razvoj poljoprivrede, što se rad srpskog seljaka konačno vrednuje i što su u državi, po prvi put, dobili oslonac za unapređenje svojih poljoprivrednih gazdinstava, ovaj tajkunski cirkuzant pokušava da obmane javnost, kao i svakog puta do sada.

Foto: SNS

Pokušava ovaj lažni poljoprivrednik da se predstavi kao "prepošteni" seljak koji jedva sastavlja kraj sa krajem, a u stvarnosti je običan Đilasov plaćenik od koga je dobio 5,7 miliona dinara da bljuje najgore laži. Glumi velikog zaštitnika seljaka, a u stvari je isti prevarant kao i njegov gazda koji je na grbači, tog istog seljaka, zaradio 619 miliona evra.

Zato neka prestane da se folira i glumi žrtvu, kao što to radi njegov šef, i neka objasni poljoprivrednicima odakle im skupi džipovi, stanovi, lokali i novac po belosvetskim računima. Kada im to pojasne, a siguran sam da to već odlično znaju, biće im jasno zašto ni u rođenoj kući niko neće da glasa za njih.

Građani Srbije odlično znaju ko se bori za njih, za njihovu decu i za budućnost Srbije, kao što znaju kome je jedino stalo do svog ličnog interesa. Zato će na predstojećim izborima još jednom pružiti nedvosmislenu podršku politici Aleksandra Vučića, a ne secikesama iz bivšeg režima kojima je jedini cilj da se vrate u fotelje iz kojih su ih oterali građani i nastave sa pljačkom državne kase.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije