SELAKOVIĆ ČESTITAO ROĐENDAN SNS-u: Uveren sam da su pred nama godine novih uspeha i pobeda

Novosti online

21. 10. 2021. u 14:23

SRPSKA napredna stranka je pre 13 godina krenula u mukotrpnu ali presudno važnu borbu za spas Srbije, koja je pre toga neodgovornošću i nestručnošću niza dotadašnjih vlada dovedena na rub ekonomske i političke propasti - rekao je član Predsedništva SNS-a i šef srpske diplomatije Nikola Selaković.

СЕЛАКОВИЋ ЧЕСТИТАО РОЂЕНДАН СНС-у: Уверен сам да су пред нама године нових успеха и победа

Organizacija Nikola Selaković, Foto Tanjug

- SNS je kao autentična državotvorna snaga potekla iz samog naroda Srbiju izbavila sa ruba provalije i vratila je na put razvoja, povrativši joj samopouzdanje, snagu i ponos.

Predvođena Aleksandrom Vučićem, čovekom koji je našoj političkoj organizaciji dao viziju i pravac, SNS je radeći na svim poljima učinila Srbiju najbrže rastućom evropskom ekonomijom, povratila joj međunarodni ugled, ojačala kapacitete za rešavanje najvažnijih državnih i nacionalnih izazova.

Uveren sam da su pred nama godine novih uspeha i pobeda, jer Srbija i njeni građani zaslužuju da žive uzdignuta čela u boljem i bogatijem društvu, a naši sunarodnici u regionu da imaju snažnu maticu koja će se efikasno starati o njihovim interesima - naveo je Selaković.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

SNS OBELEŽAVA 13. ROĐENDAN: Sadnja drveća kod Parka prijateljstva na Ušću
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024