SNAŽNA PORUKA VUČIĆA IZ RAŠKE: "U borbi da zaštitimo našu decu na KiM mi ćemo da pobedimo!"

Novosti onlajn

13. 10. 2021. u 16:44

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa vojnim vrhom i Srbima sa Kosova i Metohije, u kasarni u Raškoj, a povodom upada specijalaca lažne države Kosovo na sever pokrajine i pucnjave po našem narodu.

СНАЖНА ПОРУКА ВУЧИЋА ИЗ РАШКЕ: У борби да заштитимо нашу децу на КиМ ми ћемо да победимо!

Foto: Printscreen/Pink TV

Na kraju svog obraćanja predsednik je ponovo zamolio NATO da radi svoj posao, a Albance da ne pokušavaju opet da dovode Srbe u red. 

- Čuvaćemo mir, poštovaćemo sve sporazume. Nisam poput nekih drugih i nije ova Srbija poput one nekadašnje Srbije. Molimo ih, molim NATO da radi svoj posao, molimo Albance da ne pokušavaju nasiljem da Srbe uvode u red, iako imaju podršku za to. Ako to opet budu pokušali, iako znam da će posle ove rečenice ceo svet tražiti moju glavu, moj odgovor će vam biti kristalno jasan - u toj borbi u kojoj moramo da štitimo živote naše dece na Kosovu i Metohiji, i njihov opstanak, ja vam danas kažem, ne samo da ćemo da zaštitimo decu, već ćemo u toj borbi i da pobedimo! - rekao je Vučić i dobio ovacije naroda sa Kosova i Metohije.

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Pogledajte kako izgleda trenutna situacija na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!