ORLIĆ: Opet tajkunski mediji iznose lažne optužbe o Vučiću

Novosti online

03. 10. 2021. u 10:41

OPET se diglo sve tajkunsko, mafijaško, lopovsko i lažovsko, i repato i rogato, sva kamarila tajkunskih medija i svi oni što sebe vole da zovu "opozicionim političarima", da uglas drekne na Aleksandra Vučića, novu salvu lažnih optužbi ispali na njega zato što je pozvao - da se prosto utvrdi istina, kaže Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ОРЛИЋ: Опет тајкунски медији износе лажне оптужбе о Вучићу

Foto: Tanjug

- I da time pokažu svu histeriju i nervozu, koja im je zajednička. Očigledno, sa dobrim razlogom: znaju oni u čemu su se i zašto - prepoznali.

- Jer kad Aleksandar Vučić, ne braneći baš nikoga, kaže da očekuje da se konačno utvrde veze: ko je sa kim, kako sarađivao, na koji su način vedete bivšeg režima, glavni sejači dokazanih laži i svakodnevnog otrova protiv Aleksandra Vučića i njegove porodice povezani - to je razlog za alarm najvišeg nivoa, kod svih koji su potrčali da se panično oglase. Đilasova tajkunska firma, sve sam njegov i njihov "istraživač" iz medija na tajkunskom pojilu, sve dežurne Marinike i Aleksići - svi su se osetili teško pogođeni. Samo, čime to? Istinom? Zabrinuti da se ne sruši kula laži, intriga, kleveta najobičnijih na račun jednog čoveka i njegove porodice? Jer je banda najobičnija naučila da od tih laži bukvalno živi, godinama? Jer su velike oči i pri samoj pomisli da će svačija prljava uloga da se pokaže? Neka ih je i uhvatila panika. Pred istinom i pred pravdom, takvi zaslužuju - samo da drhte.

-I uvek isti, prvi kad treba udariti na bilo koga samo ako nosi prezime Vučić, prvi su i kad treba da se od istine štiti medijsko - mafijaška kanalizacija, čuvaju njeni "izvori" i "saradnici", davači "smernica", a zapravo - sam talog nakupljen sa ciljem da udavi bilo kakav smisao, i najmanje zrno istine, sve u službi plana da eliminišu Aleksandra Vučića, ne birajući način i ne mareći za cenu. Dobro je da cela Srbija danas vidi: ko se u tom mulju sam prepoznao. Da se sve još jasnije pokaže, bolje razume, mada je pristojnom i poštenom narodu ovde odavno - jasno baš sve. Ta, pristojna i poštena, Srbija i danas stoji uz svog predsednika i uvek je na strani istine. A tajkunsko - mafijaška kanalizacija je baš tamo, gde je i zaslužila da bude - zaključio je Orlić.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - VUČIĆ U DUBAIJU: Predsednik se upisuje u knjigu utisaka

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)