ĐURIĆ: Kurtijev režim gura region u krvoproliće

Novosti online

20. 09. 2021. u 17:46

POVODOM današnjih događaja na severu Kosova, ambasador Republike Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić izjavio je da režim kosovskog premijera Aljbina Kurtija gura region u krvoproliće.

ЂУРИЋ: Куртијев режим гура регион у крвопролиће

Foto Tanjug

- "Kurtijev režim na Kosovu* gura region na ivicu krvoprolića. Slanje teško naoružanih specijalnih snaga na područja sa većinskim srpskim stanovništvom samo radi dobijanja jeftinih političkih poena u utrci za lokalne izbore 17. oktobra opasno je po život i krši sve sporazume. Molimo vas da prestanete da se igrate sa vatrom dok ne bude prekasno - naveo je Đurić u objavi na Tviteru.

Naglasio je da vlada u Prištini treba da se uključi u konstruktivan dijalog sa Beogradom i zajednički radi na stvaranju normalne budućnosti za region, a ne da "koristi ukradene AK47 i donirane transportere“ kako bi zastrašila "svoje srpsko stanovništvo“.

- Treba da se stidite sebe, gospodine Kurti - poručio je Đurić.

BONUS VIDEO: ROSU na Jarinju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!