SKIDALI SRPSKE TABLICE I NAPLAĆIVALI TAKSE: Skandalozan potez policije lažne države jutros na Jarinju (FOTO/VIDEO)

D. Zečević

20. 09. 2021. u 13:09

KAKO javljaju reporteri "Novosti" sa lica mesta, takozvana kosovska policija jutros je, kako je najavljeno, skidala tablice vozilima iz Centralne Srbije, stavljala probne tablice i naplaćivala takse na administrativnom prelazu Jarinje.

СКИДАЛИ СРПСКЕ ТАБЛИЦЕ И НАПЛАЋИВАЛИ ТАКСЕ: Скандалозан потез полиције лажне државе јутрос на Јарињу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D.Z.

To je bio povod za okupljanje nezadovoljnih građana. Trenutno je na Jarinju mirno, formirana je kolona kamiona, ali i putničkih vozila, duga gotovo dva kilometra.

Prelaz za vozila je u potpunosti blokiran, prohodan je samo za pešake. Na sredini kolone nalaze se vozila takozvane kosovske policije, a na početku naoružani specijalci - pripadnici Rosu.

Sa obe strane kolone nalaze se Srbi sa severa Kosova i Metohije, nezadovoljni skandaloznom odlukom Prištine.

Među okupljenim građanima kruži priča da je takozvana kosovska policija jutros naplaćivala tablice pet evra, koje će navodno važiti dva meseca, javlja reporter "Novosti".

Predstavnici Srpske liste ističu da ovo nije akcija, već reakcija Srba na potez Prištine i nepoštovanje Briselskog sporazuma.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024