VUČIĆ JE ZASLUŽIO USTAŠKU MRŽNJU: Ministar Vulin odgovorio hrvatskim medijima

Novosti onlajn

18. 09. 2021. u 11:15

NEMA nijednog medija u Hrvatskoj koji u proteklih nekoliko dana nije najveći deo svog prostora posvetio Aleksandru Vučiću.

ВУЧИЋ ЈЕ ЗАСЛУЖИО УСТАШКУ МРЖЊУ: Министар Вулин одговорио хрватским медијима

Foto: Z. Jovanović

O Vučiću se u Hrvatskoj piše više nego o papi i Stepincu zajedno, a Milanović i Plenković deluju kao  vanparlamentarna opozicija u odnosu na Vučića. Hrvatska politika prema Srbiji i Srbima je mešavina kompleksa, straha i loših namera i zato je Vučić predmet neskrivene mržnje, a Srbi u Hrvatskoj taoci.

Koliko god da greši i u odnosu prema Srbiji i u ekonomiji i u opremanju vojske, Hrvatska politika je nepogrešiva kada treba prepoznati ko radi dobro za Srbiju i ko je odbrana Srba.

Ustaška hajka nepogrešivo vodi do onog ko čini dobro za Srbe, Vučić može da bude ponosan na napade kojima je izložen i on i svaki Srbin znaju da je ustašku mržnju zaslužio - odgovorio je srpski ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin hrvatskoj javnosti, hrvatskim zvaničnicima i medijima čijim je lažima i uvredama danima izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!