ŠPIJUNKA – PUNĐA U ZORU: Uvek skladno obučena i doterana ministarka energetike Zorana Mihajlović

V. N.

17. 09. 2021. u 15:15

SVAKODNEVNE brojne obaveze, koje najčešće uključuju i rad na terenu, ne sprečavaju potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku rudarstva i energetike Zoranu Mihajlović da uvek bude skladno obučena i doterana.

ШПИЈУНКА – ПУНЂА У ЗОРУ: Увек складно обучена и дотерана министарка енергетике Зорана Михајловић

Foto Tanjug

Tako je juče ranom zorom, pre nego što je krenula sa sastancima u Vladi Srbije, otišla do frizerke koja se godinama brine da ministarkina kosa bude uredna i negovana.

Ovog puta rešila je da iskorači od uobičajenih frizura i puštene kose, pa je napravila elegantnu punđu.

Foto printsckrin instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!