VUČIĆ ISTAKAO DEO GOVORA SA DANA SRPSKOG JEDINSTVA: Nikada više za srpsku trobojku nikome nećemo da se izvinjavamo (VIDEO)

Novosti online

16. 09. 2021. u 11:24

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu deo svog govora sa proslave Dana srpskog jedinstva.

ВУЧИЋ ИСТАКАО ДЕО ГОВОРА СА ДАНА СРПСКОГ ЈЕДИНСТВА: Никада више за српску тробојку никоме нећемо да се извињавамо (ВИДЕО)

Foto: P. Milošević

- Nikada više za srpsku trobojku nikome nećemo da se izvinjavamo. Nosićemo je sa ponosom svuda i na svakom mestu. Za nas nema ničeg lepšeg od naše zastave. Za nas ne postoji ništa važnije i preče od jedinstva našeg naroda, a ne treba nam ništa tuđe. Samo hoćemo da budemo svoji na svome, samo da smemo da kažemo da nosimo srpsko ime i da nosimo srpsko prezime. To je nova Srbija, drugačija Srbija, ponosna Srbija, koja ni od koga ništa ne traži i koja nikoga neće da moli, koja samo hoće da ima prava, baš kao što imaju i svi ostali. I ništa više, ali i ništa manje - rekao je Vučić.

Podsećamo, centralna manifestacija proslave Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, održana je na Savskom trgu, u senci spomenika Stefanu Nemanji.

Nakon što su se tri defilea ujedinila ispred oca srpske države, prisutnima su se obratili patrijarh Porfirije, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (23)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!