VUČIĆ U SLOVENIJI PRIPREMA POSEBAN SPECIJALITET: Domaćin sam Zaevu i Rami, moram sve dobro da pripremim (FOTO)

Novosti online

31. 08. 2021. u 17:33

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju iz Zemona, iz Slovenije gde je rešio da pripremi poseban specijalitet - mangulicu u hlebu.

ВУЧИЋ У СЛОВЕНИЈИ ПРИПРЕМА ПОСЕБАН СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Домаћин сам Заеву и Рами, морам све добро да припремим (ФОТО)

Foto: Instagram

- Ovo pored mene je Tomaž Kavčič počasni konzul Srbije u Sloveniji. Nalazimo se u njegovom restoranu Zemono, svakako jednom od najboljih mesta u regionu. Pošto sam ja organizator večere i domaćin Zoran Zaev i Edi Rama ovde u Zemonu, uz Tomijevu pomoć moram sve dobro da pripremim, a ova mangulica u hlebu je poseban specijalitet. Hvala Tomiju i Sloveniji na gostoprimstvu! - napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (15)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!