SINIŠA MALI: Đilasu bi bilo bolje da nauči kako se drži reč i ispunjavaju obećanja

Novosti online

30. 08. 2021. u 13:02

MINISTAR Mali reagovao je na napade Dragana Đilasa kojem smeta izgradnja metroa u prestonici i dalji razvoj Beograda na vodi.

СИНИША МАЛИ: Ђиласу би било боље да научи како се држи реч и испуњавају обећања

Foto: Printskrin/ mali_sinisa

- Predsednik opozicione stranke sa minornom podrškom građana i predvodnik tajkunskog dela opozicije Dragan Đilas danas je nastavio u svom stilu da napada izgradnju metroa u prestonici i dalji razvoj Beograda na vodi. U svakom nastupu Dragana Đilasa u proteklom periodu, sve primetnija je nervoza i bes, jer se pred njegovim očima Beograd sve brže i brže razvija daleko od njegovih ruku i, što je za njega mnogo tragičnije, daleko od njegovih džepova.


Ja bih samo podsetio građane Srbije na izjavu Dragana Đilasa od 1. avgusta 2013. godine kada je rekao da će Beograd na vodi i metro promeniti sliku Beograda. Dakle, dok je bio gradonačelnik ti projekti su bili najbolji na svetu, a danas su nečiji privatni projekti?
Lepo je videti Dragana Đilasa kako drži svoje “poslovne sastanke” u kafićima na promenadi, restoranima u Galeriji, jer tako i sam priznaje da je to trenutno jedno od najlepših šetališta u ovom delu Evrope. Što se metroa tiče, pitali smo više puta i nismo dobili odgovor ali ponoviću pitanje u ime svih građana Srbije – pa zašto ga, bivši gradonačelniče, niste napravili? Zašto niste ništa konkretno uradili po tom pitanju, već samo lažno optužujete i napadate ljude koji prave konkretne korake koji će Beograđanima konačno omogućiti metro?

Umesto što ga boli svaki uspeh sopstvene zemlje, predvođene predsednikom Aleksandrom Vučićem, bolje bi mu bilo da nauči kako se drži reč i ispunjavaju obećanja. Pričao je 2008. kako “za prvu liniju metroa realno treba 4 godine” a pogledajte ga gde je sada – tačno tamo gde mu je i mesto. U opoziciji, omražen od strane građana grčevito se boreći da na izborima pređe cenzus, ukoliko bude bio 3 odsto, pod uslovom da naravno skupi snagu i izađe na izbore - saopštio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LICEMERJE DRAGANA ĐILASA: Podržao je potpisivanje Briselskog sporazuma, e evo šta sad kaže (VIDEO)