VULIN SE SASTAO SA ČEN BO: Razgovori o unapređenju saradnje u oblasti unutrašnjih poslova

Novosti online

24. 08. 2021. u 11:54

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin i ambasadorka Narodne Republike Kine Čen Bo razgovarali su danas o unapređenju saradnje u oblasti unutrašnjih poslova.

ВУЛИН СЕ САСТАО СА ЧЕН БО: Разговори о унапређењу сарадње у области унутрашњих послова

Foto: Ministarstvo

Na sastanku je istaknuto da Republiku Srbiju i Narodnu Republiku Kinu vezuje čelično prijateljstvo i uzajamno razumevanje i podrška u pitanjima od najviših strateških interesa.

Ministar Vulin je iskazao saosećanje sa kineskim državljanima koji su u požaru u novobeogradskom bloku 70 izgubili imovinu i naglasio da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova učinili sve kako bi suzbili širenje požara.

Ambasadorka Čen Bo je prenela izraze najdublje zahvalnosti na trudu i požrtvovanom radu vatrogasaca-spasilaca prilikom katastrofalnog požara koji je naneo velike gubitke svim vlasnicima i zakupcima prostora u ovom tržnom centru.

Ministar Vulin je još jednom poručio da su svi kineski državljani koji žele da posluju u Republici Srbiji dobrodošli i da se u našoj zemlji uvek mogu osećati bezbedno i sigurno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni