NAPADI NA SRBE SE NASTAVLJAJU: Mladića D. M. (20) napala grupa Albanaca u Bošnjačkoj malali

D. Z.

17. 08. 2021. u 22:30

MLADIĆ srpske nacionalnosti D. M. (20) napadnut je rano jutros oko jedan sat posle ponoći u naselju Bošnjačka mahala, u severnom delu Kosovske Mitrovice.

НАПАДИ НА СРБЕ СЕ НАСТАВЉАЈУ: Младића Д. М. (20) напала група Албанаца у Бошњачкој малали

Foto: Jutjub/Printskrin/Kosovoonline

Kako je večeras saopštila Kancelarija za Kosovo i Metohiju, D.M su fizički napala trojica Albanaca, bez ikakvog povoda. On je sa povredama glave primljen u Kliničko-bolnički centar u Kosovskoj Mitrovici gde mu je ukazana pomoć i nalazi se na opservaciji.

-Posebno zabrinjava činjenica da je jedan od napadača na D. M. zaposlen u takozvanim Kosovskim bezbednosnim snagama. I ovaj napad, kao i serija sličnih incidenata kojima su Srbi na prostoru Kosova i Metohije izloženi od početka godine, refleksija su neodgovornih poruka i postupaka političara iz Prištine koji podstiču netrpeljivost prema našem narodu i Srbima crtaju metu na čelu. -ističe se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju koja najoštrije osuđuje ovaj napad i zahteva da međunarodne organizacije, koje su u službi očuvanja mira i bezbednosti na Kosovu i Metohiji, omoguće miran život Srbima na Kosmetu.

Iz Kancelarije za KIM opominju da je početkom ovog meseca pretučen je još jedan srpski mladić od strane grupe Albanaca, a prethodnog meseca fizički su napadnuti 67-godišnji starac i trinaestogodišnji dečak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!