„VOLEO JE SVOJU ZEMLJU I SA PONOSOM JE PREDSTAVLJAO“: Ministarstvo spoljnih poslova o smrti Miroslava Lazanskog

Novosti online

04. 08. 2021. u 09:01

MINISTARSTVO spoljnih poslova sa tugom obaveštava da je iznenada preminuo naš uvaženi kolega, ambasador Srbije u Ruskoj Federaciji Miroslav Lazanski – saopšteno je iz ministarstva.

„ВОЛЕО ЈЕ СВОЈУ ЗЕМЉУ И СА ПОНОСОМ ЈЕ ПРЕДСТАВЉАО“: Министарство спољних послова о смрти Мирослава Лазанског

Foto: Tanjug

- Pamtićemo ga kao velikog rodoljuba, izvrsnog pisca, novinara, eminentnog vojnopolitičkog komentatora, koji je voleo svoju zemlju i sa ponosom je predstavljao širom sveta. Ostaće upamćene njegova predanost, posvećenost i zalaganje kao ambasadora naše zemlje, kao i brojne aktivnosti usmerene na dodatno unapređenje saradnje i prijateljstva Srbije i Rusije. Ministarstvo saučestvuje u bolu porodice, prijatelja i kolega ambasadora Lazanskog. Komemoracija i datum sahrane biće naknadno objavljeni - stoji u saopštenju ministarstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!