ON JE PREDVODIO SKANDIRANJE PROTIV VUČIĆA: Ovo je Hemija, sin Amonijaka i vođa je "Zabranjenih" - dva puta je bio u zatvoru zbog droge

Z.U.

19. 07. 2021. u 16:39

SKANDIRANjE protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na fudbalskoj utakmici Proleter-Partizan u Novom Sadu je Nemanja Bojović zvani Hemija.

ОН ЈЕ ПРЕДВОДИО СКАНДИРАЊЕ ПРОТИВ ВУЧИЋА: Ово је Хемија, син Амонијака и вођа је Забрањених - два пута је био у затвору због дроге

Foto: Informer

Bojović je vođa grupe "Zabranjeni" koji se vezuje i koji je u bliskim odnosima sa Belivukovim "Principima". Bojović je inače predvodnik kriminalne grupe iz Zemuna.

Velja i Marko Miljković sve do hapšenja održavali su tesne veze sa "Hemijom" koji je na utakmici u Novom Sadu predvodio oko 60-ak svojih pristalica koji su vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bojović je inače bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću, kada su kod njega pronađeni kokain i spid.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine kao istaknuti član srpskog podzemlja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)