VLJORA ČITAKU NAPALA GRENELA NA TVITERU ZBOG VIDOVDANA: Nije joj ostao dužan - "Ovo vas previše vređa!"

Novosti onlajn

29. 06. 2021. u 09:11

BIVŠI izaslanik Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine oglasio se juče na Tviteru povodom obeležavanja Vidovdana, jednog od najvećih srpskih praznika.

ВЉОРА ЧИТАКУ НАПАЛА ГРЕНЕЛА НА ТВИТЕРУ ЗБОГ ВИДОВДАНА: Није јој остао дужан - Ово вас превише вређа!

Foto: Printscreen/Jutjub/Georgetown Institute for Women, Peace & Security

- Danas odajemo počast herojima. Na današnji dan 1389. godine započela je bitka protiv Osmanlija na Kosovu. Danas je spomen dan na Svetog kneza Lazara i srpske svete mučenike - napisao je Grenel na Tviteru.

Nakon ovog postupka nekoliko bivših kosovskih političara „skočilo“ je na bivšeg izaslanika Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine. Najglasnija među njima bila je Vljora Čitaku.

Bivša ambasadorka samoproglašenog Kosova u UN Vljora Čitaku odgovorila mu je da se ne srpska, već balkanska vojska borila protiv osmanskog osvajanja. 

- Ova bitka je postala osnovni mit koji nastavlja da hrani srpski nacionalizam od 19. veka držeći sve nas za taoce - besprizorno je navela Čitaku.

Međutim, Ričard Grenel joj nije ostao dužan. Ironično joj je poručio „da je to previše vređa“.

- Verovatno je iscrpljujuće kad se u svemu nalazi bes. Ljudi žele posao i rešenja – pružite im ruku - odgovoio je Grenel Vljori.

Foto: Printscreen/Jutjub/Georgetown Institute for Women, Peace & Security

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (8)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu