MALI ODGOVORIO JEREMIĆU: Jadno, bedno, sramotno

Novosti online

28. 06. 2021. u 10:59

Nastavak obračuna Vuka Jeremića, ovog puta sa premijerkom Republike Srbije Anom Brnabić, ministar finansija u Vladi Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali objasnio je u tri reči – jadno, bedno, sramotno.

МАЛИ ОДГОВОРИО ЈЕРЕМИЋУ: Јадно, бедно, срамотно

Foto: Tanjug/D.K.

- Navodne blage reči upućene premijerki naše zemlje, kako je to lopuža Jeremić objasnio, u najmanju ruku su sramotne. Jadno je i bedno ponašanje te kukavice, koja misli da može da se obračunava sa ženama, a da sa druge strane bude relavantna politička figura u Srbiji. Njegovu poruku možemo čitati kao poruku upućenu svim ženama, jer bednici poput njega nemaju meru, a svoju umišljenu veličinu pokušavaju da održe vređanjem slabijeg pola - rekao je Mali.

On je dodao da je uveren da se građani sećaju politike koju je vodio Vuk Jeremić dok je bio na vlasti, a da ponašanje nedostojno bilo kog političkog aktera može samo da protumači kao ozbiljni psihički poremećaj pojedinca koji verovatno postaje svestan da na izborima neće preći ni cenzus koji je smanjen na tri odsto.

- Tu nesrećnu priliku od čoveka sada karakteriše ponašanje kafanskog siledžije, koji je pre ovog verbalnog napada pokušao i fizički da se obračuna sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Za njega bi možda bilo najpametnije da se manje izlaže suncu, odmarajući na luksuznim hotelskim bazenima, od para najverovatnije zarađenih šteteći interesima Srbije. Sunčanica može biti veoma gadna - zaključio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)