JOKSIMOVIĆ OCENILA: Jeremić pokazao kako zamišlja međupartijski dijalog!

Novosti onlajn

25. 06. 2021. u 15:28

JADRANKA Joksimović, Internacionalni sekretar i član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovala je nakon jutrošnjeg dešavanja, kada su Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su do zgrade Predsedništva i pokušali "da se suoče sa Vučićem".

ЈОКСИМОВИЋ ОЦЕНИЛА: Јеремић показао како замишља међупартијски дијалог!

Tanjug

Njeno saopštenje prenosimo u celosti: 

"Svojim današnjim ponašanjem i pretnjama i uvredama upućenim predsedniku Srbije i to pred zgradom Predsedništva, Jeremić i njegove partijske kolege, pokazali su pravi profil nedemokratskog, necivilizovanog i nasilnog političara i stranke.

Deprimirajuća je činjenica da je takva ličnost bila na čelu srpske diplomatije tokom važnih perioda naše skorije prošlosti, i pored brojnih pogrešnih nečinjenja i još pogrešnijih činjenja, ovakvi ljudi su naneli značajnu štetu ugledu i interesima naše zemlje i građana.

Oni nažalost i sada to čine, nastojeći da izazovu incidente koje bi kasnije internacionalizovali u svojim malicioznim izveštavanjima prema međunarodnim instancama, kao fingirani dokaz manjka demokratije i vladavine prava u Srbiji, a suštinski je danas pokazano kako Jeremić i družina zamišljaju međupartijski dijalog bez posrednika".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna