REAGOVAO I PETAR PETKOVIĆ: "Došla kukavica u čoporu da provocira predsednika Vučića!"

Novosti onlajn

25. 06. 2021. u 14:02

PETAR Petković, član Glavnog odbora SNS, oglasio nakon jutrošnjeg dešavanja, kada su Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su do zgrade Predsedništva i pokušali "da se suoče sa Vučićem".

РЕАГОВАО И ПЕТАР ПЕТКОВИЋ: Дошла кукавица у чопору да провоцира председника Вучића!

Foto: Tanjug

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti: 

"Kada političkoj karikaturi u obličju miša udari vrućina u glavu, a možda i zidarac koji sve češće konzumira, pa pomisli da može da udari na mnogo jačeg od sebe u svakom pogledu, dobije lekciju tako da mu se zavrti u glavi da ne zna ni izlaz iz Predsedništva da potrefi. 

Zamislite, došla politička kukavica u čoporu da provocira predsednika Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe jer mu do struka dođe. 

Ali kad je video Vučića pred sobom i dobio lekciju u lice da se belosvetskog lopova niko ne plaši, jadničak nije znao u koju rupu da se sakrije, niti je umeo da pogodi  vrata na koja će brže bolje da pobegne. 

A mi smo ponosni na predsednika Vučića koji se nikada ni većima od sebe s puta nije sklanjao, pa neće ni jednom dripcu koji samo ume da cvili pred kamerama. 

Važno je da je predsednik Vučić ponovo pokazao Srbiji s kakvim smo nitkovima imali posla i da je naš narod imao prilike da vidi kako izgleda kada miš pomisli da može na crtu lavu, pa ode podvijenog repića".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna