BOŽIĆ O "PERFORMANSU" JEREMIĆA: Srbija se danas pošteno nasmejala!

Novosti online

25. 06. 2021. u 13:40

GRUPA dokazanih lažova i prevaranata, od danas i potvrđenih kukavica, na čelu sa junačkim kolibrijem Vukom Jeremićem pokušala je da izvede pijani performans, povevši sa sobom svog ličnog kamermana da to i zabeleži, navela je Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

БОЖИЋ О ПЕРФОРМАНСУ ЈЕРЕМИЋА: Србија се данас поштено насмејала!

Foto: Pink TV printskrin

- Došli su u zgradu Predsednoštva nadajući se da predsednik Aleksandar Vučić nije tu i da neće sići da pozdravi nenajavljene goste. Međutim, predsednik se pojavio, a oni brže bolje iskočili kriz zatvorena vrata i opet u onu istu kameru njihvog ličnog kamermana zakukali da su uvređeni, jer su jasno i glasno od predsednika čuli da su lopovi, što uostalom zna svako u Srbiji, ali je njima tako hrabrima i junačnima bilo posebno teško da čuju kada im u lice izgovori Vučić kog su došli da prebiju. Sa modricama su prošli izgleda samo oni i to gazeći jedan drugog po cipelama dok su se gurali da prođu kroz ista vrata.

- Aleksandar Vučić je i ovom prilikom dokazao da ova ekipa bednika nije u stanju ama baš nikoga da linčuje u stvarnom svetu, možda može jedino na Tviteru ili u magli pivskih isparenja koja im lebde oko glava toliko da se puši pola Beograda na junskom suncu. A puše se i đonovi na patikama junačkog kolibrija Jeremića i ostalih heroja iz njegove pratnje. Teške kukavice, kojima se još noge tresu, otišle su da plaču i da se i dalje puše, dok razmišljaju kako toliki lopovi imaju kuraži za najveća nedela samo onda kada su na vlasti. Danas su obični miševi upali u pivsku bocu - istakla je Božić.

- Srbija se danas pošteno nasmejala. A dobila je još jedan razlog da bude ponosna na svog predsednika koji je pokazao da je dovoljno da se pojavi, pa da se manguparija razbeži, lopovi zatabanaju brže od Formule 1, svi koji prete nasiljem, skidanjem glava, lustracijom i revanšizmom zaborave i kako se zovu i koja je godina i šta su došli i šta su popili - kaže Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)