TOMIĆ: Aleksića zanima samo investiranje u sopstveni džep

Novosti online

23. 06. 2021. u 15:48

NARODNI poslanik Zoran Tomić izjavio je danas da se retorika bivšeg režima nije promenila padom sa vlasti.

ТОМИЋ: Алексића занима само инвестирање у сопствени џеп

Zoran Tomić

NJegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Ono što je za Aleksića, poznatog obor kneza Trstenika, pljačkanje to je za građane Srbije investiranje i ulaganje u putnu infrastrukturu, nova radna mesta, veće plate i penzije. Ono što je narod 2012. godine kaznio na izborima i prepoznao kao pljačkanje Srbije i njenih građana, katančenje fabrika i rasprodaju svega mogućeg, za Aleksića je investiranje u sopstveni džep i dinastiju. Imao je od koga i da nauči. NJegov gazda Jeremić najbolje zna kako je to biti član povlašćene dinastije, skorojević čiji je tata drmao Jugopetrolom dok je narod grcao. I tad su ulagali samo u sebe, a sad prodaju priču da će da lustriraju nekoga. Verovatno sebe i familiju?

Snaga neke političke partije ne meri se brojem odbora koji se sastaju po kafanama da bi popili koje pivo sa svojim šefom. Videli smo i sami da je Jeremić uozbiljio svoju politiku pa sa koka kole iz NJujorka prešao na pivo i viski. Plaćene ukradenim narodnim parama, jasno. Snaga i podrška nekoj stranci meri se politikom, delima, strategijom, vizijom i rezultatima. To sve krasi politiku SNS čiji je tvorac Aleksandar Vučić, zbog čega na izborima ubedljivo počisti politikante koji ovu lekciju nikako da nauče. Nije SNS kao stranka Jeremića, da postavlja glupa pitanja i lažnoj državi poklanja fotelju u UN zarad tapšanja po ramenu. SNS predvođena Aleksandrom Vučićem je stranka naroda koja se bori za interese građana i Srbije, zajedno sa narodom i uvek uz dogovor sa narodom. Potvrda ispravnosti se jasno vidi na izborima, na kojima ni Jeremića ni Aleksića nema da se pojave, jer narodu ne smeju na oči.

O zaduživanju i uništavanju privrede i građana najmanje treba Aleksić da priča. Što je mogao uništio je, sudskom presudom je overeni lažov u slučaju Jovanjice, a drugom dokazani lopov koji je zarad svoje plate oštetio budžet Trstenika za više od 2 miliona dinara. Da ne pričamo o gasifikaciji, uništavanju JKP Energetika i dinastijskom poslu zapošljavanja ljudi u javni sektor zarad tričave nadoknade od 2 do 5 hiljade evra plus mesečne provizije za njegov džep. O takvim nedelima Trstenik i dan danas bruji, zbog čega je i odbor stranke u Trsteniku osnovao u kafani u prisustvuju svoje dinastije, sa kojom je preko privatne firme Trstenikom upravljao kao sa dedovinom. Kad pominje 5. oktobar, Jeremić verovatno sanja da sprovodi revanšizam nad Aleksićem? Onda, sigurno, i nad samim sobom. Uništavanje naroda u svakom sistemu i pod svakom od bivših vlasti, Jeremić sigurno ne može da oprosti - samom sebi i svojoj familiji.

 Narod je na izborima rekao svoje, rekao Aleksiću i Jeremiću da je njihov feudalizam prošlost Srbije, a da je budućnost Srbije politika napretka i prosperiteta koju vodi Aleksandar Vučić - navodi Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)