MINISTAR inostranih poslova Grčke Nikos Dendijas dogovorio je podizanje statusa Kancelarije (tzv.) Kosova u Atini iz proste ekonomske kancelarije u Kancelariju.

Komentari (8)

Milos

04.06.2021. 14:56

Ako je ovo istina ovo onda su nam javno lupili samar "braća Grci". Zelim samo da im kazem da su na putu da im ti isti albanci oduzmu severozapadni deo Grcke kad tad, setice se ali bicee im prekasno, ovako nesto slicno je uradio i tadasnji rezim u Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Ali nema veze boricemo se do kraja ima da povratimo svoje sto nam je oteto i sto nam pripada. Srbija nikad nece priznati tkzv "Kosovo". NIKAD! Kosovo je ❤️ Srbije ???

Nikola

04.06.2021. 23:27

@Milos - Što se cimaš? Rešenje KiM je samo moguće ratom! Neće njima stići nato da pomogne,jer 12 sati je mnogo kad budemo krenuli. Nema te sile koja će da nas zaustavi ko na Solunskom frontu! Živ bio!

Pera

05.06.2021. 19:26

@Nikola - Rat nije jedino rešenje za problem Kosova. Postoje i pregovori kao rešenje i za njega se treba boriti. Sa Kosova su Srbi odlazili još za vreme bivše Jugoslavije kada je vladalo "bratstvo i jedinstvo". Albanci su posebna nacija koja se sa svojom istorijom, kulturom i navikama ne može da uklopi u suživot sa Srbima i uvek će u takvim veštačkim zajednicama biti velikih problema naročito po pitanju ljudskih prava i poštivanja zakona. Oni će uvek imati podršku ekstremnih islamista i džihadista a bogami i zapadnih zemalja. Zato je najbolje rešenje podela teritorije 2:1 u korist Srbije, preseliti srpski živalj na sever koji bi pripao Srbiji, "zapečatiti" granicu sa njima i ostaviti ih da uživaju u svojoj samostalnoj državi.

sima

04.06.2021. 16:49

De, de! Oni su izdali stotinu hiljada radnih i boravišnih dozvola albancima koji su ilegalno (uglavnom pešice) ušli u Grčku dok smo mi čekali danima ispred njihovih konzulata i popunjavali beskrajne upitnike.

alex roth

04.06.2021. 19:04

to nije udarna novost kada je poznato da je grcka odavno prcija anglo amera i eu.oni grcki vodici naroda su kao i mnogih drzava odavno izgubili svoju nacinalnu slobodu odlucivanja pod udarom globalizatorskim stvaranjem novoga kolonijalnog sistema koji se od zavrsetka II sv.rata pod udarom zapada svom silom razvijao slabeci nacionalni ponos najstarijeg grc kog pravoslavnog naroda i nekadasnje vizantiske imperije koja, unistena od strane vatikana i njhovih islamskih udarnih saveznika.citajte proteklu istoriju.versku,vojnu i politicku da bi ta intina bila pristupacno jasna.