VUČEVIĆ: Šapić izabran za potpredsednika glavnog odbora SNS

Novosti online

29. 05. 2021. u 12:48

POTPRESEDNIK SNS Miloš Vučević na konferenciji za medije nakon sednice GO SNS saopštio je da je Aleksandar Šapić izabran za potpredsednika glavnog odbora SNS.

ВУЧЕВИЋ: Шапић изабран за потпредседника главног одбора СНС

Foto: Novosti

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik SNS Miloš Vučević je rekao da je današnjom sednicom dominiralo ujedinjenje SNS i SPAS-a Aleksandra Šapića, kojima je još jednom poželeo dobrodošlicu.

- Mislim da je SNS dobio novu snagu i energiju, da smo dobili širinu ovakvim odlukama. SNS nema problem sa onima koji žele da se uključe u ovo kolo koje Srbiju vodi ka napretku - rekao je Vučević, koji je istakao da je srećan što su članovi SPAS-a tu sa SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (16)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)