„Izaša bi možda i ja vanka, ne bojim se - no mi ne da majka: Hit snimak kako Crnogorac reaguje na epidemiju virusa korona (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2020. u 21:38

Đorđije Andrić́ objavio video u kojem uz šaljivu pesmu i gusle poziva ljude da ostanu kod kuće, da ne izlaze napolje

„Изаша би можда и ја ванка, не бојим се - но ми не да мајка: Хит снимак како Црногорац реагује на епидемију вируса корона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

BORBI protiv širenja virusa korona pridružio se i crnogorski glumac i komičar Đorđije Andrić poznatiji kao Žorž. On je objavio na svom Jutjub kanalu video u kojem uz šaljivu pesmu i gusle poziva ljude da ostanu kod kuće, da ne izlaze napolje.


Žorž piše da je ovo njegov skromni doprinos kampanji „ostani doma“ a pomalo i kampanji „ostani kod kuće“. Veseli komentari i lajkovi koje je dobio snimak, pokazuju da je ljudima ovako nešto bilo potrebno.


Snimak počinje njegovim komentarima.


„ Šjedim tako doma i razmišljam... Bilo je lijepoooo.. Nema veze, da se ne šjekiramo, ostanimo doma, pa će nam opet biti lijepo...“.


A zatim uz zvuk gusala sledi jedna „ozbiljna“ pesma.


„Vjetar duva, vjetar duva, virus se prolama, virus se prolama, mala moja, mala moja na Dojčine sama ... Ostan doma, napolju je strašno, svi kupuju, svi kupuju alkohol i brašno... Neću niđe, Neću niđe, nemoj niđe ni ti...Izaša bi možda i ja vanka, ne bojim se no mi ne da majka", deo je pesme kojom Žorž poziva da se ne izlazi iz kuće.


„...Budi odgovoran i budi pametan. Zbog drugih i zbog sebe. Ostani doma“ - poručuje Đorđije na kraju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)